Nel Pavletic/PIXSELL

GRAČAN NI RIJEČI O VELIKOM PROPUSTU Ivan Fiolić: “Ne znam što se događa. Nije do mene”

Hrvatska reprezentacija do 21 godine jučer je protiv Estonije upisala novu pobjedu i povećala prednost na vrhu ljestvice kvalifikacija za EURO. Ipak, na kraju se najmanje govorilo o nogometu, a najviše o velikom propustu. Naime, hrvatski reprezentativac Ivan Fiolić ušao je u igru u 46. minuti umjesto Antonija Milića iako nije bio na službenom zapisniku UEFA-e.

Na konferenciji za novinare nakon susreta izbornih mladih reprezentativaca Nenad Gračan nije se osvrnuo na spomenuti propust, već je samo govorio o nogometu. Istaknuo je kako je utakmica bila teška, a igrači umorni. “Morali smo napraviti dvije zamjene zbog ozljeda, a unatoč tome što smo primili gol na početku drugog poluvremena mislim da smo kontrolirali cijelu utakmicu. Šteta je što nismo zabili i treći gol, ali najvažnije je da smo pobijedili”, rekao je Gračan.

Vidljiv problem za Hrvate bio je težak teren na kojem nisu mogli ubrzati protok lopte. Hrvatsku na jesen čekaju dva okršaja sa drugoplasiranim Šveđanima. “Švedska je vrlo organizirana, igra disciplinirano i agresivno, ali i mi imamo dobre i kvalitetne igrače. Prvo se moramo odmoriti i analizirati viđeno te nastaviti normalno raditi”, poručio je hrvatski izbornik.

“Čuo jesam nešto o toj temi, ali stvarno ne znam što se događa. Nije do mene”, komentirao je za Goal Fiolić nakon utakmice.

Komentiraj