ULTRA Europe, HINA/ Mario STRMOTIÆ/ lsd

FOTO: ULTRA Europe seli na otoke Hvar i Vis

Nakon spektakularnog otvorenja i nevjerojatne atmosfere koja je obilježila prva dva dana festivala, jučerašnjim je programom koji su predvodile nizozemske zvijezde Martin Garrix, Hardwell, Afrojack i Nicky Romero veličanstveno zatvoren splitski dio petog izdanja festivala ULTRA Europe.

Dalje na rasporedu održan je party u sklopu Brač Regatte, a danas ljubitelje elektroničke glazbe očekuje ekskluzivni ULTRA Beach na otoku Hvaru uz nastupe Dash Berlina, Sunnery Jamesa & Ryana Marciana, Vicetonea te domaćeg dvojca Vanillaz. Završni ovogodišnji party je u srijedu na otoku Visu na tvrđavi Fortica uz program Resistance koji predstavlja B2B nastup Sashe i Nic Fanciullija.

Iako su organizatori ovogodišnjeg izdanja imali samo dva mjeseca za pripremu, velika trodnevna rođendanska fešta nadmašila je sva očekivanja. Poljud je sinoć posjetio i gradonačelnik Splita, Andro Krstulović Opara, koji je u pratnji organizatora i supruge Danijele obišao cijeli stadion.

“Prije svega moram pohvaliti komunalne službe koje su odlično odradile svoj posao. Drago mi je da su organizatori u suradnji s Ministarstvom turizma te Sveučilištem u Splitu pokrenuli veliko istraživanje i analizu koja će pokazati sve benefite koje festival donosi našem gradu i okolici. ULTRA je definitivno ne samo sjajan poduzetnički poduhvat već i turistički proizvod, a sve dok naši građani žele festival bit će ovdje gdje mu je mjesto i gdje i pripada. Uspjeh ovogodišnje ULTRE i zadovoljstvo naših građana su najbolja garancija za još bolja i veća izdanja u budućnosti“, izjavio je odlično raspoloženi Andro Krstulović Opara koji je zajedno s Joeom Bašićem, direktorom tvrtke MPG Live i organizatorom festivala, posjetiteljima poslužio i veliku rođendansku tortu, nakon čega se uputio do tribina.

Sinoć su na Poljudu uživala i poznata lica domaće društvene scene – glumci Ana Gruica, Slavko Sobin i Ivo Perkušić, glazbenici Maksim Mrvica, Petar Grašo, Jole i Andrea Šušnjara, košarkaš Dario Šarić te brojni drugi.

Sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

Komentiraj