FOTO: VIDEO: EISA Huawei P9 najbolji je smartphone po izboru potrošača u Europi

Promo

Pametni telefon Huawei P9, najnoviji flagship uređaj vodećeg globalnog proizvođača komunikacijskih uređaja Huaweia, izabran je kao najbolji smartphone u kategoriji ‘European Consumer Smartphone 2016-207′ u izbor koji tradicionalno organizira ugledna Europska udruga za sliku i zvuk (European Image and Sound Association – EISA).

“Vrhunske fotografije zahvaljujući kameri razvijenoj s kultnom Leica Camera, izdržljiva baterija i atraktivan dizajn, glavne su prednosti Huweia P9″, istaknuli su u EISA-i.

Istaknimo kako je uređaj opremljen s 5,2’’ IPS-NEO LCD zaslonom sa Full HD rezolucijom, osmojezgrenim HiSilicon Kirin 955 procesorom, operativnim sustavom Android 6.0 s dodatkom Emotion UI 4.1.

Huawei je ispisao povijest kao prvi proizvođač koji je uveo vrhunsku Leica fotografiju u svijet pametnih telefona. Kamera s dvije leće hvata više svjetla i daje jasnoću, kako fotografijama tako i video snimkama. Snažna baterija od 3.000 mAh, moderan oblik unibody uređaja sa zaobljenim rubovima vrlo se svidio europskim potrošačima.

Pametni telefoni Huawei pobjeđuju u EISA-inom izboru potrošača već četvrtu godinu zaredom.

Prema podacima iz srpnja, P9 i P9 Plus uređaja prodano je više od 4.5 milijuna.

Uređaji su iznimno dobro prihvaćeni u europskim zemljama, posebno Francuskoj, Finskoj i Britaniji.

Promo
Huawei P9 opremljen je s osmojezgrenim HiSilicon Kirin 955 procesorom, operativnim sustavom Android 6.0 s dodatkom Emotion UI 4.1 i Leica Camerom
Promo
Nagrađeni uređaj ima 5,2’’ IPS-NEO LCD zaslon sa Full HD rezolucijom
Promo
Rezultat zajedničkog rada Huaweia i Leice kamera je s dvije leće koja je unijela revoluciju u fotografiranje mobilnim telefonima, s obzirom da se mogućnostima korištenja i kvalitetom fotografija posve približila profesionalnim DSLR uređajima. Korisnik ima mogućnost izbora fotografije iznimne koloristike odnosno visoko kvalitetne autentične crno bijele fotografije

Komentiraj