FOTO: ‘VATRENI’ U SISKU Osam komada u mreži slavljenika Segeste

Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Segestu u Sisku pred četiri tisuće gledatelja, u prijateljskom susretu povodom obilježavanja 110. rođendana Segeste, najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba. ‘Vatreni’ su na kraju slavili sa 8:1.

Naše je reprezentativce predvodio novi kapetan Luka Modrić. Poveli su već u sedmoj minuti preko Mandžukića. ‘Vatreni’ su nakon pola sata povisili na 2:0, a pogodak je postigao Kramarić na lijepu asistenciju Marka Pjace. Odmah u sljedećem napadu, Pjaca ponovno asistira, ovoga puta Mandžukiću, svom novom suigraču u Juventusu.

Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Na 4:0 povisio je Perišić, prekrasnim pogotkom škaricama. Perišić je do kraja poluvrmena zabio još jedan pogodak. I u drugom poluvremenu nastavio se niz ‘Vatrenih’, dva pogotka postigao je Nikola Kalinić, a jednog Duje Čop. Dvije minute prije kraja susreta počasni pogodak za slavljenike postigao je Kožić.

Hrvatska reprezentacija u ponedjeljak igra prvi kvalifikacijski susret za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, protiv Turske na praznom Maksimiru.

Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Komentiraj