FOTO: Prvi ‘speakeasy’ na tajnoj lokaciji pod imenom Šupa

Šupa

Tajni, skriveni barovi dio su šarma noćnog života velikih svjetskih metropola. Grad Zagreb se nedavno pridružio gradovima poput New Yorka, Londona, Amsterdama i Pariza sa svojim prvim speakeasy barom na tajnoj lokaciji pod imenom Šupa.

Speakeasy barovi nastali su tijekom prohibicije u SAD-u, dvadesetih godina prošlog stoljeća. Oni su bili centar zabavnog i društvenog života velikih američkih gradova.

Zagrebački speakeasy – Šupa nalazi se upravo u prostoru bivše – šupe, u jednom od podruma u centru grada.

Unutrašnje uređenje kombinacija je skladišnog prostora i šminkerskog bara u kojem se izdvajaju plišane tapete, kristalni lusteri u prvom dijelu i bar koji zauzima drugi dio prostora.

U Šupi vas očekuje mladi i educirani barmen Dominik Bečvardia, a najbolji način da otkrijte drugačiji svijet je da navratite. Kako doći do Šupe? Probajte naći vezu, ulaz je moguć samo uz poziv, a u ‘novi svijet’ uvodi vas Angie, najpoznatija hrvatska pin up djevojka.

Za odličnu glazbenu atmosferu pobrinuli su se poznati DJ-i: Filip Jelaš, Oli Do Boli, Pips, Hrwoe, Tomo Ricov…

Šupu su do sada posjetili mnogi poznati poput Nevene Rendeli Vejzović, Ive Šulentić, Nevija Marasovića, Andreja Barbierija, Larise Navojec, Antonija Franića te mnogih drugih.

Komentiraj