International Regatta Croatia

FOTO: Odličan party program prati International Regattu Croatia

Švedski glazbenik i DJ Michael Feiner ovog ljeta nastupa na tvrđavi Fort George na Visu.

Preostalo je nešto manje od tri tjedna do dugo iščekivane regate International Regatta Croatia powered by Heineken, koja se ove godine po prvi puta održava u ‘Lijepoj Našoj’.

Nastala je po uzoru na St. Maarten Heineken Regattu koja već 38. godinu za redom oduševljava svojom organizacijom i jedna od najpoznatijih jedriličarskih regata. International Regatta Croatia okupit će brojne zaljubljenike u jedrilice i sport, među kojima će se naći neki od najiskusnijih jedriličara i sportaša iz cijeloga svijeta. Regata će započeti 5.08. partyjem otvorenja u Klubu Central u Gradu Splitu, a prva utrka vozit će se 6.08. na relaciji Split – Brač. Preostale dvije na rasporedu su 7.08. i to na relacijama Brač – Pakleni otoci (druga utrka) te Pakleni otoci – Vis (treća utrka).

Osim vrhunskog sportskog i natjecateljskog dijela, organizatori su se potrudili i oko vrhunske zabave. Spektakularni party otvorenja u Central klubu u Splitu, održat će se večer prije službenog početka utrke. Slijedi jedinstveni sunset party uz live performans sjajnog Ricka Swanna u Auro Beach Baru na otoku Braču (6.08.), za sami kraj regate, 7.08., najavljeno je gostovanje fantastičnog švedskog glazbenika i DJ-a Michaela Feinera.

Poznati glazbenik će nastupiti na veličanstvenoj tvrđavi Fort George na Visu, što je ujedno i dio njegove ljetne BABABA turneje, u sklopu koje će predstaviti svoj novi album. Ovaj ekscentrični član švedskog house duo benda The Attic poznat je po svojim nezaboravnim glazbenim obradama, stoga je vrhunska zabava zagarantirana.

Provedite nezaboravna tri dana na čarobnom Jadranu uz kristalno more, vjetar u kosi i vrhunski zabavni program. Više informacija o jedriličarskom eventu potražite na: http://internationalregattacroatia.com/book/.

Komentiraj