FOTO: 2CELLOS odali počast Pavarottiju i još jednom oduševili publiku

2CELLOS

Izvedbama skladbi ‘La donna è mobile’ i ‘O Sole Mio’, Luka Šulić i Stjepan Hauser oduševili su krcatu Arenu u Veroni i time odali počast slavnom Lucianu Pavarottiju, jednom od najznačajnijih tenora.

Uz naše slavne violončeliste, na koncertu povodom desete obljetnice Pavarottijeve smrti, nastupili su i Zucchero, Eros Ramazzotti, Placido Domingo, José Carreras, Il Volo i mnogi drugi.

Ovaj svečani event je zabilježen i TV prijenosom na RAI 1 pa ga je uz 12 000 sretnika u jednom od najljepših amfiteatara gledalo ukupno oko pet milijuna gledatelja.

“O Pavarottiju uvijek pričamo samo sve najbolje jer je uistinu najveći, bila nam je čast svirati ‘La donna è mobile’ i ‘O Sole Mio’. Sudeći po pljesku i publika je bila oduševljena. S nekim od okupljenih glazbenika se već dobro znamo, primjerice Zuccherom i uvijek je zadovoljstvo biti u društvu ovako sjajnih glazbenika”, rekli su Luka Šulić i Stjepan Hauser, koji danas nastupaju u Rimu na ‘Celebriti fight Night’.

Među gostima u publici je bio i slavni talijanski nogometaš Alessandro Del Piero, a Luka i Stjepan kao veliki fanovi nogometa, družili su se i s njim nakon koncerta.

Podsjetimo kako su 2CELLOS nedavno izdali novi album ‘Score’.

Komentiraj