Facebook

ELLA DVORNIK “Charles i ja čekamo malog hibrida”

Ella Dvornik, kći legendarnog Dine Dvornika, na svom je Facebooku objavila kako sa zaručnikom očekuje svoje prvo dijete.

“Htjela sam proći rizično razdoblje prije nego objavim, a i htjela sam to nekako napraviti na svoj način, makar su mi neki prije vremena oduzeli zadovoljstvo da ovo objavim. Trebalo mi je vremena da splasnu sva pitanja i potencijalni zdravstveni rizici prije objave, jer budimo realni, i sretne vijesti znaju često i prebrzo završiti tragično. Sad kad smo u sigurnijoj zoni i kad sam rekla svojim najbližima, vrijeme je da i vi znate. Nakon skoro 4 godine, Charles i ja čekamo malog hibrida.

Ne znamo šta radimo ni kako će to sve izgledati, ali će biti zanimljivo poglavlje u našim životima sigurno. Ako vi mislite da ste šokirani zamislite kako je nama. Prešli smo polovinu ima već neko vrijeme. Hvala Oblak Photography – Karmen Poznić na zajedničkim fotografijama i Ivan Friscic na stylingu. Tesko je pratit ove promjene u konfekcijama u zadnje vrijeme. Winter is coming”, napisala je Ella.

Htjela sam proci rizicno razdoblje prije nego objavim, a i htjela sam to nekako napraviti na svoj nacin 🤗 , makar su mi…

Posted by Ella Dvornik on Saturday, August 5, 2017

Komentiraj