Dvojica muškaraca u dobi od 19 i 28 godina, koji su u ponedjeljak navečer oko 20 sati u eksploziji i požaru na automobilu u Splitu zadobili zadobili teške tjelesne ozljede (opekline), nakon primanja u KBC Split stavljeni su u induciranu komu, javlja Slobodna Dalmacija.

Prema neslužbenim informacijama, do požara je došlo kada se gorivo razlilo po garaži i kada je električni reflektor zapalio gorivo, a potom i rasplamsao buktinju. Do požara i eksplozije došlo je u garaži obiteljske kuće u kojoj je automobil bio parkiran, a dvojica ozlijeđenih obavljali su mehaničarske radve oko automobila.

Ozlijeđeni muškarci odmah su prevezeni u KBC Split, gdje su primljeni na odjel plastične kirurgiju, a u nesreći su zadobili opekline drugog i trećeg stupnja. Iako su u bolnicu stigli pri svijesti, stavljeni su u induciranu komu, kako bi im oporavak bio što lakši i bezbolniji.

Kako su za Slobodnu rekli iz JVP Grada Splita vozilo marke Opel koje je zahvatio požar u potpunosti je izgorjelo, kao i kompletna oprema koja se nalazila u garaži, a uslijed velike temperature popucali su i prozori garaže, a izgorjelo je i 10 do 15 kvadratnih metara fasade kuće.

Komentiraj