Brbić: Očekujem plasman Hajduka u EL, a bez Torcide utakmice nemaju smisla

Ivo Cagalj/PIXSELL

Predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić u utorak je izjavio kako očekuje da će njegova momčad u uzvratnoj utakmici završne runde kvalifikacija u četvrtak na Poljudu pobjediti češkog predstavnika Slovan iz Libereca i plasirati se u nogometnu Europsku ligu te je pozvao navijače da pomognu klubu u tom nastojanju.

U prvoj utakmici prošlog je tjedna Hajduk u Liberecu izgubio 0-1.

“Uzvratna utakmica protiv Slovana za nas je ne samo utakmica sezone nego petoljetke pošto nam ona jako puno znači u financijskom, ali prije svega u sportskom smislu da se Hajduk ponovno vrati na grane kojima pripada. Očekujem sigurnu pobjedu Hajduka i nadam se prolazu u Europsku ligu”, rekao je Brbić u utorak novinarima.

 

  • Pozvao je navijače Hajduka da u četvrtak u uzvratnoj utakmici protiv Slovana na Poljudu budu pravi i uz klub i pomognu momčadi da, kako je rekao, zajedno proslave plasman Hajduka u Europsku ligu.

 

“Bez Torcide utakmice nemaju smisla”, dodao je Brbić.

Odogovarajući na novinarske upite Brbić je kazao kako ne vjeruje da će u četvrtak navijači Hajduka na Poljudu koristiti pirotehniku. Osudio je eksces na prvoj utakmici prošlog tjedna u Liberecu u kojem je skupina Hajdukovih navijača upalila baklje, a vatra je zahvatila stolice na stadionu te je morala intervenirati i policija.

“Ne bih htio izjednačiti sve navijače sa tom skupinom, jer od tisuću navijača imamo deset koji rade štetu i njih se trebamo riješiti”, kazao je Brbić.

Komentiraj