Bisnode Grupa

Bisnode grupa imenovala Cecliu Westerholm Beer novom direktoricom ljudskih resursa

Bisnode Grupa objavila je imenovanje Cecilie Westerholm Beer novom direktoricom ljudskih resursa.

Nastavit će s razvojem funkcije ljudskih resursa unutar Bisnode grupe te će predvoditi strategije i nastaviti s implementacijom novih procesa na razini grupe. Blisko će surađivati s rukovodećim timom u provođenju dugoročnog programa usmjerenog na zaposlenike, kao i provođenju kulturološke transformacije tvrtke.

“Cecilijino strateško iskustvo u predvođenju značajnih programa promjene pomoći će tvrtki Bisnode tijekom daljnje transformacije i razvoja našeg poslovanja. Zbog Cecilijinog dokazanog iskustva u vođenju i skaliranju programa usmjerenih na zaposlenike, programa koji se udaljavaju od tradicionalnih industrija te približavaju konzultantskom svijetu koji je okrenut tehnologiji, siguran sam da će značajno doprinijeti našoj tvrtki te da će uspješno voditi naš program One Bisnode People”, rekao je Magnus Silfverberg, predsjednik uprave tvrtke Bisnode, te dodao.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo pridružiti se tvrtki Bisnode. Veselim se što ću zajedno s ostalim članovima rukovodećeg tima Bisnode grupe sudjelovati u procesu koji će ovu sjajnu tvrtku učiniti još boljom. Smatram se privilegiranom što se mogu priključiti tvrtki Bisnode u njenoj transformaciji, u tome da postane najtraženiji partner u europskoj industriji podataka i analitike. Spremna sam maksimalno se posvetiti izgradnji kulture i vodstva u tvrtki Bisnode te pomoći u izgradnji okruženja koje pruža najbolje mogućnosti za rad”, izjavila je Cecilia Westerholm Beer, koja je na Sveučilištu u Uppsali stekla diplomu iz područja ljudskih resursa te već više od 20 godina uspješno vodi timove ljudskih resursa u različitim industrijama. 

Svoje bogato iskustvo u razvoju strateških programa usmjerenih na zaposlenike, preneseno u svakodnevne aktivnosti iz domene ljudskih resursa, dokazala je tijekom rada na rukovodećim pozicijama u tvrtkama Manpower, Crane, Fortum i Cybercom. Prije nego što se pridružila tvrtki Bisnode, vodila je konzultantsku tvrtku Stratena AB usmjerenu na pružanje podrške tvrtkama u razvoju ljudskih resursa i organizacije.

Cecilia Westerholm Beer će se također priključiti Upravnom odboru Bisnode grupe.

Cecilia Westerholm Beer

Komentiraj