Facebook

“ANOTHER COUNTRY”: Novi album Roda Stewarta izlazi 23. listopada

Novi, 30. po redu solo album britanske rock zvijezde Roda Stewarta izaći će 23. listopada, a sastoji se uglavnom od pjesama koje je taj glazbenik sam napisao i producirao, piše Ultimate Classic Rock.

“Moj zadnji album je veoma dobro prihvaćen i to mi je dalo samopouzdanje da nastavim dalje pisati, te da istražujem i pišem o drugačijim stvarima. Također, dalo mi je slobodu da eksperimentiram s različitim zvukovima poput reaggea, ska i keltske glazbe”, istaknuo je Stewart u priopćenju za medije.

Stewart je kazao da su pjesme koje je napisao za album inspirirane aktualnim događajima. “Razmišljao sam o tome kako bi bilo da sam u oružanim snagama, daleko od svoje obitelji. To mora biti srcedrapajuće… O tome i jest ‘Another Country’“.

Nasljednik albuma “Time” iz 2013. izlazi 23. listopada, no već je sad dostupan za narudžbu u standardnoj verziji s 12 pjesama kao i deluxe verziji s 15 pjesama.

Standardna verzija sadrži prvi singl s albuma “Love Is”, a deluxe verzija sadrži demo inačicu pjesme “In A Broken Dream” iz 1968., koju je Stewart snimio za australski sastav Python Lee Jackson.

Video za pjesmu “Love Is” već je objavljen, a Stewart u njemu nastupa sa svojim bendom na krovu zgrade izdavačke kuće Capitol Records u Los Angelesu.

Komentiraj

Source:D.J