Drugi regionalni sajam kontinentalnog turizma ‘Wellcone’ ove će se godine održati u prostorima Zagrebačkog velesajma, u srijedu, 10. svibnja, s početkom u 10 sati.

Sajam u organizaciji Zagorje Internationalaće biti izložbenog karaktera, s naglaskom na konferenciju koja je temeljni dio sajma, a čija je tematika vezana uz povezivanje turističkih zajednica i ostalih turističkih subjekata kontinentalne Hrvatske, odnosno njihov zajednički nastup prema potencijalnim turistima i privlačenje malih organiziranih grupa turista.

Sudionici sajma bit će turistički subjekti s područja kontinentalne Hrvatske, od
turističkih zajednica (županijskih i lokalnih), hotela, restorana, vinarije, seoskih turizma, obiteljsko- poljoprivrednih gospodarstava, turističkih i putničkih agencija, županija i gradova, muzeja, toplica, svetišta i dr.

Jedinstvena konferencija će sudionicima pružati bogati popratni sadržaj – sudjelovanje na predavanjima i panel diskusijama.

Kontinentalna Hrvatska neotkriveno je turističko blago, dom srdačnih i gostoljubivih
domaćina u zelenom, netaknutom, brijegovitom ambijentu Središnje Europe. Netaknuta priroda, zeleni brijegovi ukrašeni vinogradima, čarobni vidikovci i povoljna klima, raj su za
posjetitelje koji vrijeme vole provoditi na svježem zraku, šetajući ili baveći se tjelesnom aktivnošću. Dašak prošlosti i sjećanje na plemićke obitelji koje su stoljećima živjele u tom kraju, donose dvorci i kurije diljem regije, pomno uređeni i pretvoreni u hotele ili muzeje.

Bogatstvo izvora ljekovite termalne vode obogaćene mineralima, u sinergiji s modernim, luksuznim ugostiteljskim i smještajnim objektima nastalim na tim izvorima, jamstvo su kvalitetnog odmora koji opušta tijelo, umiruje dušu i čuva zdravlje.

Svu raskoš kulturno-turističke ponude kontinentalne Hrvatske doživite na drugom Regionalnom sajmu kontinentalnog turizma ‘Wellcone’.

Zainteresirani za sudjelovanje na Sajmu trebaju ispuniti prijavu na službenim
stranicama sajma http://wellcone.hr/za-izlagace/, a za one koji žele sudjelovati na
konferenciji svoj dolazak mogu potvrditi popunjavanjem prijave za besplatno
sudjelovanje na http://wellcone.hr/za-posjetitelje-2/.

Rok za prijave za izlaganje i sudjelovanje na konferenciji je do petka, 21. travnja.

Komentiraj