VIDEO: UPRAVA ‘BLUESA’ SASTANČI Ima li Jose Mourinho budućnost na Stamford Bridgeu?

Uprava Chelsea održala je u srijedu maratonski sastanak na kojem se raspravljalo u sudbini trenera Josea Mourinha. Ali, čini se kako još uvijek nema novosti, nogometna je javnost ostala bez ikakvih novih informacija.

U ponedjeljak je Chelsea doživio svoj deveti ligaški poraz ove sezone i nalaze se samo jedan bod iznad zone ispadanja. Mourinho je nakon poraza od Leicestera u ponedjeljak za sve okrivio igrače, poručivši kako su ‘izdali njegov rad’. Mourinho je u rujnu dobio podršku vlasnika ‘Bluesa’ Romana Abramoviča, ali forma u nacionalnom prvenstvu nije se nimalo popravila.

Instinkt bogatog Rusa bio je vjerovati čovjeku koji je na Stamford Bridge prošle sezone donio titulu prvaka Engleske. U kolovozu su potpisali novi četverogodišnji ugovor. Od tada, stvari su krenule prema dolje. Forma se srozala, a Abramovič i ostatak Uprave Chelsea razmatra koliko dugo si mogu priuštiti od Portugalca čekati pomak.

Drugo pitanje za Abramoviča je može li si ‘priuštiti’ da oduzme Mourinhu priliku da stvari potpno preokrene. A Portugalac ima dobre rezultate u prošlosti. Bliži se i prijelazni rok, a ostaje vidjeti hoće li se na Stamford Bridgeu trgovati igračima ili – trenerima.

Za Upravu Chelsea postoji još jedan problem – manjak dostupnog i kvalitetnog trenera. Carlo Ancelotti, koji je trenutno bez angažmana, već je dobio ‘nogu’ u Chelseaju, a ostali na ‘listi želja’ – Pep Guardiola i Diego Simeone trenutno su van dosega. Britanski mediji pišu kako bis se Chelsea još jednom mogao okrenuti Guusu Hiddinku kao privremenom rješenju.

Komentiraj

<
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.