VIDEO: UPRAVA ‘BLUESA’ SASTANČI Ima li Jose Mourinho budućnost na Stamford Bridgeu?

Uprava Chelsea održala je u srijedu maratonski sastanak na kojem se raspravljalo u sudbini trenera Josea Mourinha. Ali, čini se kako još uvijek nema novosti, nogometna je javnost ostala bez ikakvih novih informacija.

U ponedjeljak je Chelsea doživio svoj deveti ligaški poraz ove sezone i nalaze se samo jedan bod iznad zone ispadanja. Mourinho je nakon poraza od Leicestera u ponedjeljak za sve okrivio igrače, poručivši kako su ‘izdali njegov rad’. Mourinho je u rujnu dobio podršku vlasnika ‘Bluesa’ Romana Abramoviča, ali forma u nacionalnom prvenstvu nije se nimalo popravila.

Instinkt bogatog Rusa bio je vjerovati čovjeku koji je na Stamford Bridge prošle sezone donio titulu prvaka Engleske. U kolovozu su potpisali novi četverogodišnji ugovor. Od tada, stvari su krenule prema dolje. Forma se srozala, a Abramovič i ostatak Uprave Chelsea razmatra koliko dugo si mogu priuštiti od Portugalca čekati pomak.

Drugo pitanje za Abramoviča je može li si ‘priuštiti’ da oduzme Mourinhu priliku da stvari potpno preokrene. A Portugalac ima dobre rezultate u prošlosti. Bliži se i prijelazni rok, a ostaje vidjeti hoće li se na Stamford Bridgeu trgovati igračima ili – trenerima.

Za Upravu Chelsea postoji još jedan problem – manjak dostupnog i kvalitetnog trenera. Carlo Ancelotti, koji je trenutno bez angažmana, već je dobio ‘nogu’ u Chelseaju, a ostali na ‘listi želja’ – Pep Guardiola i Diego Simeone trenutno su van dosega. Britanski mediji pišu kako bis se Chelsea još jednom mogao okrenuti Guusu Hiddinku kao privremenom rješenju.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.