VIDEO: EVA CARNEIRO NAPUSTILA CHELSEA Mourinhove uvrede bile su previše

Eva Carneiro više nije liječnica engleskog prvaka Chelsea, a vjeruje se kako ju sada čeka pozamašna isplata od ‘Bluesa’, donosi britanski Telegraph. Carneiro je rečeno da se javi ‘na dužnost’ prošlog petka, ali liječnica je odlučila kako protiv toga.

Još otkako ju je Mourinho ‘isključio’ iz prve momčadi nije bilo izgledno kako će se lijepa liječnica vratiti na klupu uz portugalskog trenera. Nakon kontroverznog incidenta s Mourinhom, Carneiro je izgubila svoje mjesto na klupi, a nije joj bilo dopušteno ni da prisustvuje treninzima, utakmicama te joj je bio zabranjen i ulaz u klupski hotel.

Carneiro se nije pojavila na trening igralištu Chelsea Cobham otkako ju je portugalski trener javno kritizirao zbog ukazivanja pomoći Edenu Hazardu. Bilo je to 8. kolovoza. Pomoćnik Carneiro Jon Fearn, koji je zaradio suspenziju Mourinha zajedno s Carneiro, ali nije dobio zabrane kao liječnica, trebao bi se vratiti na klupu ‘Bluesa’ u srijedu, kada Chelsea igra susret Liga kupa sa Walsallom.

Britanski mediji javljaju kako je Carneiro potražila pravni savjet uglednog odvjetničkog društva Michon de Reya, a tim odvjetnika vjeruje da ima jak slučaj protiv Chelsea.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.