Stoper hrvatske reprezentacije i moskovskog Lokomotiva Vedran Ćorluka poručio je kako je ovo reprezentativno okupljanje služio za isprobavanje. Dodaje kako je rezultatom 1:1 iz Budimpešte zadovoljan, s obzirom na to kakav su tjedan imali.

“U srijedu smo igrali po teškom terenu u Osijeku, četvrtak potrošili na snimanje raznih reklama, a u petak onda putovali četiri sata. S obzirom na sve to ovih 1:1 je solidan rezultat”, ispričao je za Goal Ćorluka.

Dodaje i kako hrvatski reprezentativci moraju puno bolje reagirati kod pritiska suparničke momčadi. Zadovoljan je i sustavom 3-5-2 s kojim je izbornik Čačić isprobao u Osijeku. “Sada nismo imali vremena za ozbiljne treninge, no ako ako ćemo raditi i vježbati neke detalje iz tog sustava izgledat ćemo puno bolje”, kaže Ćorluka.

Ističe kako je atmosfera u reprezentaciji odlična, a prisjetio se i kako su 2008. godine, prije Europskog prvenstva odigrali ‘kriminalnu utakmicu’, pa odigrali dobar turnir. “Tko zna, možda je ovo i dobar znak…”, zaključuje Ćorluka.

Komentiraj