Bivši francuski nogometni reprezentativac 39-godišnji Patrick Vieira trebao bi jednog dana preuzeti trenersko mjesto u Manchester Cityju, izjavio je u ponedjeljak dužnosnik kluba Brian Marwood.

Vieira je igračku karijeru okončao u Manchester Cityju 2011., a potom je dvije godine vodio omladinski pogon Citya. U studenome je postao trener američkog prvoligaša New York Cityja, koji je podružnica Manchester Cityja.

“Vieira je trebao prijeći na sljedeću stepenicu u svom trenerskom razvoju i drago nam je da je to New York City. I on je to prihvatio sa velikim entuzijazmom. Mi se nadamo da će se jednog dana vratiti i biti trener Manchester Cityja, a to je i njegova ambicija”, kazao je Brian Marwood.

No, kad će se to dogoditi, teško je reći, budući da se već duže vrijeme govori kako će sljedećeg ljeta Pep Guardiola preuzeti trenersku klupu  Manchester Cityja.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.