U središnjici Mosta završen je sastanak Nacionalnog vijeća na kojem je trebala biti utvrđena platforma za pregovore sa dvjema velikim koalicijama – SDP-ovom i HDZ-ovom – o formiranju vlade, a lideri Mosta Božo Petrov i Drago Prgomet na izlasku su tek kratko kometirali da će se  sve znati na konferenciji za novinare koja je sazvana u 16,30 sati.

Hini je potvrđeno kako su se Petrov , Prgomet te Ivan Lovrinović, nakon sastanka, koji je završio nešto prije 14 sati, uputili u hotel Westin na pregovore sa SDP-om, a mediji navode kako su u SDP-ovu izaslanstvu Zoran Milanović, Branko Grčić, Vesna Pusić te Boris Miletić.
Kako se iz Mosta neslužbeno doznaje danas bi se trebali održati i pregovori s HDZ-om.
Sastanak Nacionalnog vijeća Mosta započeli su jutros oko 11 sati, ali bez  Petrova, Prgometa i Lovrinovića koji su u to vrijeme viđeni zajedno na kavi u jednoj zagrebačkoj slastičarnici, nakon čega su Prgomet i Petrov stigli u središnjicu stranke.
Mediji posljednjih dana pišu kako su u Mostu žestoka previranja oko toga kojoj se opciji prikloniti, no članovi Vijeća uoči današnje sjednice poručivali su novinarima kako je “Most čvrst”.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.