Mladić koji je u nedjelju u tučnjavi dobio ozljede opasne za život dobro se oporavlja, a mladić koji ga je ozlijedio razbijenom bocom osumnjičen je za pokušaj ubojstva i priveden je, priopćila je policija u ponedjeljak.

U Draganiću je u nedjelju u ranim jutarnjim satima ispred jednog ugostiteljskog objekta nakon svađe 23-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2 g/kg razbijenom bocom teško ozlijedio 24-godišnjaka.

“Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju 23-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a tijekom dana bit će doveden i na ispitivanje na županijsko državno odvjetništvo”, priopćila je policija u ponedjeljak.

Vršitelj dužnosti ravnatelja karlovačke Opće bolnice Ervin Jančić rekao je Hini da se pacijent dobro oporavlja i da je izvan životne opasnosti.

Komentiraj

FOTO:Dusko Marusic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.