Očekuje nas još jedno veličanstveno izdanje festivala ULTRA Europe.

Klub Giraffe Palm Beach House večeras će otvoriti vrata prvim posjetiteljima festivala koji su nabavili ulaznicu za Opening Party uz techno i deep house producenticu i DJ-icu Nicole Moudaber.

Grad Split je najbolji domaćin desecima tisuća posjetitelja sa svih strana svijeta, stotinama akreditiranih novinara, više od 2 000 ljudi je uključeno u organizaciju, brojne gradske službe pripravne su 24 sata na dan i dostupne svima…

Kako bi ulazak u stadion bio što jednostavniji i brži, a sigurnost svih posjetitelja na najvišoj razini, ove je godine propisana dozvoljena veličina i tip torbe s kojom je ulaz dozvoljen. Iako organizatori savjetuju da se na festival ne dolazi s torbom, ukoliko je ona neophodna, obavezno mora biti plastična i prozirna te ne veća od 33×43 cm.

Male clutch torbe, neseseri te torbice oko struka bit će dozvoljene. Profesionalne foto i video kamere su zabranjene, ali mogu se ponijeti GoPro i ostale action kamere. Trube, bilo koja vrsta zapaljivih sredstava, sprejevi, alkoholna pića i hrana, laseri, veći lanci, pištolji na vodu, maske za lice, kao i bilo koja vrsta ilegalnih supstanci, strogo su zabranjeni na prostoru festivala. Važno je naglasiti da posjetitelji moraju imati važeći identifikacijski dokument ili vozačku dozvolu.

“Dobro došli u Split! Potrudit ćemo se da Vam odmor u našem gradu ostane u dugom i lijepom sjećanju, a vas molimo da i vi, poštujući gradska pravila, ostanete u lijepom sjećanju našim građanima. Odlukom o komunalnom redu nije dopušteno kretanje po staroj gradskoj jezgri Grada Splita bez odjeće, dijela odjeće ili u kupaćem kostimu. Za nepoštivanje te odredbe naplatit će se 500 kuna na mjestu počinjenja prekršaja ili 1 000 kuna po provedenom prekršajnom postupku. Umjesto plaćanja kazni sigurno postoji milijun načina na koji ćete pametnije potrošiti novac. Želimo vam ugodan boravak u Splitu“, izjavili su iz uprave Grada Splita ususret početku petog izdanja festivala.

Službena prodajna mjesta majica, modnih dodatka i ostalih brendiranih proizvoda ULTRA Europe nezaobilazna su stanica za one koji sa sobom žele ponijeti trajnu uspomenu. Od danas je otvoreno i prodajno mjesto ispred stadiona Poljud, dok će za vrijeme trajanja festivala kupnja atraktivnih brendiranih proizvoda biti dostupna na dva prodajna mjesta unutar prstena stadiona kao i na Hvaru.  kombijima za veće grupe.

Sve novosti o festivalu mogu se pronaći na službenoj web stranici, Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

Komentiraj