Francuski reprezentativac Paul Pogba ostaje u Juventusu barem do kraja ove sezone, rekao je njegov menadžer Mino Raiola odbacujući tako nagađanja kako će ‘Stara dama’ ostati bez jednog od najboljih nogometaša već u siječanjskom prijelaznom roku.

Pogbu se već neko vrijeme povezuje s odlaskom iz Torina, a mediji nagađaju kako će se za 22-godišnjaka boriti Manchester United, Chelsea i Barcelona. Pogba je u Juventus stigao 2011. godine iz Uniteda, a ove je sezone u momčadi Massimilijana Allegrija bio ključna figura. Upisao je 19 nastupa i postigao dva pogotka.

Iako Raiola priznaje kako ima dosta interesa za Francuza, ipak poručuje kako je sva pozornost njegovog klijenta usmjerena na Juventus. “Igrač takvog kalibra poznat je svima. Bilo je dosta ponuda, još uvijek ih ima. Prošle je godine odlučio još jednu godinu ostati u Juventusu i održao je riječ. Nismo zabrinuti za njegovu budućnost, razmišljamo o tome”, rekao je Pogbin menadžer.

“Paul je tip koji odluke donosi srcem, a ovog je trenutka usredotočen samo na Juventus. Mogu stoga odbaciti mogućnost transfera u siječnju. Vidjet ćemo što nosi budućnost”, zaključio je.

Komentiraj