Kevin Durant, najbolji igrač finala NBA 2017., produljit će svoj ugovor na još dvije godine s prvacima Golden State Warriorsima za 53 milijuna dolara (46 milijuna eura), javlja u utorak američki sportski kanal ESPN.

Do ovog produljenja je došlo tri dana nakon što je Stephen Curry potpisao novi petogodišnji ugovor vrijedan 201 milijun dolara s Golden Stateom i postao najplaćeniji igrač u povijesti NBA.

Warriorsi su tako sačuvali dva ključna igrača koji su im omogućili osvajanje naslova, drugog u tri godine. Osim njih, na vjernost Warriorsima na još tri godine obvezalis u se Andre Iguodala za 48 milijuna dolara i Shaun Livingston za 24 milijuna.

Prema ESPN-u, 28-godišnji Durant, koji je prošle sezone došao iz Oklahome, godišnje će primati između 25 i 26 milijuna dolara.

Komentiraj

FOTO:EPA/JOHN G. MABANGLO
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.