Dva muškarca ranjena su u ponedjeljak u zapadnom Jeruzalemu u zadnjem u nizu napada hladnim oružjem, u kojem je jedna od počiniteljica ubijena a druga teško ranjena, objavila je policija, dodajući da su napadačice u dobi od 14 i 16 godina.

Žrtve, dva muškarca od 27 i 70 godina, evakuirane su s lakšim ozljedama. Do napada je došlo blizu tržnice Mahane Yehuda, jedne od turističkih atrakcija zapadnog Jeruzalema.

Dvije djevojke, Palestinke iz Jeruzalema, izbole su 70-godišnjeg muškarca škarama, objavila je policija. Kasnije se pokazalo da je žrtva bio Palestinac iz Zapadne obale. Policija nije izravno rekla je li pogreškom napadnut. I dalje govori o “terorističkom” napadu.

Druga žrtva je agent sigurnosti, lakše ranjen u ruku, objavila je policija.

Policajac na licu mjesta prisustvovao je napadu, izašao iz vozila i uperio oružje naredivši djevojkama da se predaju. Otvorio je vatru kad su se, ne obazirući se, počele kretati prema njemu, izvijestila je policija. Palestinka od 16 godina je ubijena.

Komentiraj

FOTO:GettyImages
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.