Marin Brbić ponovno je izabran na funkciju predsjednika Uprave Hajduka, odlučio je Najzorni odbor Hajduka u nedjelju. Predsjednik Hajdukovog Nadzornog odbora Ljubo Pavasović Visković rekao je kako je Brbić dobio novi mandat od tri godine.

“Nadzorni odbor je većinom glasova odluči dati novi mandat Brbiću i mislim da nema nezadovoljni takvim izborom i svi u Nadzornom odboru stojimo iza Brbića”, istaknuo je Pavasović Visković.

Dodao je kako nije bila presudna činjenica da je Brbić već tri godine u klubu. “Brbić je ponudio malo više od ostalih kandidata na natječaju, ali ne bi se pogriješilo da je izabran bilo koji od četvorice kandidata koji su odabrani u drugi krug natječaja”, kaže. Imena ostalih kandidata nije otkrivao, jer je anonimnost bila važno obilježje natječaja. Kako je rekao Visković Pavasović, glasovanje nije bilo jednoglasno, ali je Brbić dobio većinu glasova.

“Hajduk je bitno zdravili nego prije tri godine, sanirali smo veći dio dubioza koje smo naslijedili ali o tomu treba govoriti Brbić”, zaključio je Pavasović Visković.

Komentiraj

FOTO:Tino Juric/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.