Mladić i djevojka koji su pronađeni mrtvi u apartmanu agroturizma Milena u mjestu Bačva kod Višnjana jučer ujutro stari su 27, odnosno 22 godine. Dvadesetsedmogodišnji mladić (P.B.) je iz Poreča dok je 22-godišnja L.N. iz mjesta Varvari, piše Glas Istre.

Istražitelji tijekom nedjeljnog poslijepodneva nisu htjeli spekulirati oko uzroka smrti dviju mladih osoba, ali je zamjenik županijske državne odvjetnice Eddy Putigna novinarima spomenutog portala potvrdio da postoji sumnja u nasilnu smrt.

Otac djevojke rekao je da je o tragičnom događaju saznao od trećih osoba, a ne od policije. Potvrdu od policije dobio je tek kada je osobno došao u Bačvu, a nakon prvog šoka bio je prilično srdit na policajce koje je optuživao da mu nisu odmah javili o nemilom događaju.

Mladi par pronađen je mrtav u jednom apartmanu gdje je prespavao zajedno s 18 ostalih uzvanika svadbe na kojoj su bili dan ranije. Par se oko 9.30 ujutro nije pojavio na doručku te su drugi otišli pogledati što je s njima. Jedan od uzvanika ušao je u apartman gdje je zatekao beživotna tijela mladića i djevojke. Policija je radi očevida razvukla trake ispred agroturizma, a lokal u nedjelju nije radio.

Obitelj iz Bačve koja je vlasnik kompleksa šokirana je smrću dvoje klijenata i tijekom očevida nisu mogli puno reći s obzirom da policija ni njima nije davala nikakve informacije.

Policija je u ponedjeljak poslijepodne priopćila kako je u Općoj bolnici Pula obavljena obdukcija na tijelima 27-godišnjaka i 22-godišnjakinje. “Nisu pronađeni vidljivi tragovi nasilja, a uzrok smrti još uvijek nije poznat, s obzirom da je potrebno provesti daljnja vještačenja na izuzetim biološkim uzorcima.”, dodali su.

Policijski službenici nastavljaju provoditi izvide i dokazne radnje na mjestu događaja, zajedno s djelatnicima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ”Ivan Vučetić”.

Komentiraj