Damir Burić više nije trener splitskog Hajduka, a umjesto njega će na klupu “bijelih” Slovenac Marjan Pušnik, tvrdi Slobodna Dalmacija, dok iz uprave Hajduka još nema potvrde vijesti.

Pušnik (59) je relativno nepoznato ime u Hrvatskoj, ali se radi o iskusnom slovenskom treneru koji je vodio Celje, Dravograd, Korotan, Klagenfurt, iranski Pasargad Teheran i Damash, Maribor, Rudar Velenje, japansku Avispa Fukuoku i novoga slovenskog prvaka Olimpiju, gdje je smijenjen u prosincu prošle godine.

Mediji navode da je Pušnik bio želja novog predsjednika kluba Ivana Kosa, a neslužbeno se saznaje i da je novi sportski direktor Portugalac Mario Branco.

Damir Burić je u proteklih mjesec dana obnašao dužnost i trenera i sportskog direktora, a dolaskom nove uprave očito je pao u nemilost.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.