Engleski velikan Manchester United je spremio basnoslovnih 180 milijuna eura za dovođenje Francuza Paula Pogbe iz Juventusa, tvrde talijanski mediji.

Navodno bi United Juventusu za sam prijelaz platio rekordnih 120 milijuna eura, a ostatak od 60-tak milijuna išao bi igraču za plaću, tvrdi Gazzetta dello Sport, koja donosi informaciju da je Pogbin menađer Mino Raiola od nedjelje u Manchesteru na pregovorima. Novi trener ManU-a Jose Mourinho inzistira na dovođenju Pogbe i neće žaliti novca za prijelaz i Francuzovu plaću, koja bi iznosila 12 milijuna eura po sezoni.

Juventus je dosad odlučno odbijao prodaju svog ponajboljeg igrača, koji je trenutno na odmoru nakon EURA, a u utrku za crnoputim veznjakom navodno se upustio i Real Madrid, tvrdi Gazzetta.

Dosadašnji najveći transfer u svijetu nogometa drži Gareth Bale, kojeg je Real 2013. godine plastio ravno 100 milijuna eura.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.