Nismo tako daleko kao prije, na ovakvim igrama trebamo graditi budućnost, izjavio je  trener Dinama Zoran Mamić, koji je nakon utakmice, unatoč porazu od Bayerna (0-2) u Ligi prvaka bio  zadovoljan igrom svoje momčadi, ali i općenito nastupom Dinama u Ligi prvaka.

“Čestitke Bayernu na zasluženoj pobjedi. Odigrali smo prilično dobru utakmicu protiv jakog protivnika i žao mi je što nismo zabili šanse. Kada se protiv ovakve ekipe kao što je Bayern ne zabije, a tu je i “ubojica” Lewandowski onda se nema što tražiti. Ništa specijalno se nije dogodilo osim što Bayern ima kvalitetu. U igru su im ušli Boateng, Müller i Vidal. Što treba tu dodati? Tako je to u nogometu. Nismo očekivali da ćemo imati toliko sjajnih prilika, ali znali smo da će doći naša dobra akcija ili njihov propust. Nažalost, nismo zabili, njihov golman je bio fantastičan i treba mu čestitati, a nama ovakve utakmice u Ligi prvaka u kojima smo vidjeli da nismo tako daleko kao prije, mogu biti nešto na čemu trebamo graditi budućnost”, kazao je Mamić.

“Nismo očekivali da ćemo imati toliko sjajnih prilika, ali znali smo da će doći naša dobra akcija ili njihov propust. Nažalost, nismo zabili, njihov vratar je bio fantastičan i treba mu čestitati, a nama ovakve utakmice u Ligi prvaka u kojima smo vidjeli da nismo tako daleko kao prije mogu biti nešto na čemu trebamo graditi budućnost. Osim Muenchena, pokazali smo jako dobre igre u Ligi prvaka. Rezultat je taj koji se pamti i žao mi je što možda nemamo koji bod više, bili smo u prilici napraviti još bolji rezultat, ali možemo biti zadovoljni prikazanim”.

Za kraj je trener Dinama pohvalio igru Ante Ćorića i objasnio izmjenu:

“Igrao je prilično dobro, pokazao što se od njega očekuje iako kod njega i dalje postoji velika doza razigranosti pa smo gubili neke lopte, ali nije to bio razlog zašto je izašao. Čeka nas Osijek za par dana, to nam je jako važna utakmica i treba voditi računa o svemu. Bojimo se Osijeka? Ne bojimo se, ali respektiramo ih”, zaključio je trener Dinama.

Komentiraj