Nakon tri i pol godine ljubavne veze poznati glazbenik Boris Novković i Iva Višošević više nisu zajedno, izvještava story.hr.

Boris Novković je o kraju ljubavi s tridesetisedmogodišnjom slikaricom obavijestio javnost putem društvene mreže Facebook.

“Kako me ne bi krivo interpretirali i od ovoga pravili sapunicu odlučio sam ovim putem dati zvaničnu prvu i zadnju izjavu na tu temu. Ljubav između Ive i mene završila je. Bez obzira na nepomirljive razlike ta ista ljubav spojila nas je karmički , ne samo nas već i sve ljude u interakciji sa nama , oplemenila i obogatila naše i njihove živote bez obzira na ponekad teži put . Zato i živimo u svakoj novoj reinkarnaciji , da prožmemo i prođemo određena iskustva , zato ljubav nikada ne treba osuđivati u kojim god okolnostima se dogodila i rodila , za sve postoji razlog. Puno smo dali i naučili jedno od drugog ali došlo je vrijeme da svatko od nas krene dalje kako bi svoju misiju još bolje ispunili. Hvala za ljubav, bilo je neponovljivo i jedinstveno , jedino moguće za riječ koja nosi esenciju svega”, napisao je.

Par se upoznao sredinom 2011. godine na snimanju video spota za njegovu pjesmu ‘Ni na nebu ni na zemlji’. Boris je početkom 2012. godine iselio iz obiteljskog doma na zagrebačkom Bukovcu gdje su ostali živjeti njegova tadašnja supruga Lucija i dvoje sinova. U to vrijeme je izjavio kako Iva Višošević nije bila razlog raspada devetogodišnjeg braka.

Komentiraj