Hrvatski ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač boravit će u ponedjeljak u Varšavi gdje će se sastati s poljskim kolegom Witoldom Wasczykowskim, te održati predavanje na temu: “Hrvatska – najmlađa članica Europske unije: novi partner na raskršću središnje i jugoistočne Europe”, priopćeno je iz MVEP-a.

Tijekom službenog posjeta ministra Kovača također su predviđeni razgovori s članovima Odbora za vanjske poslove i Poljsko-hrvatske skupine prijateljstva u Sejmu, donjem domu poljskog parlamenta.

Prije sastanka s Wasczykowskim, Kovač će u Državnoj školi javne administracije u Varšavi, u organizaciji Europske diplomatske akademije, održati predavanje na temu: “Hrvatska – najmlađa članica Europske unije: novi partner na raskršću središnje i jugoistočne Europe”, priopćeno je iz MVEP-a.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.