Južni dio Hrvatske od ovoga ljeta biti će bogatiji za još jedan veliki rock događaj koji će okupiti sve ljubitelje dobre svirke i vožnje na ‘dvije rote’.

Bogati glazbeni i dnevni program u organizaciji moto kluba Dvije rote provest će sve sudionike kroz čarobni dio dubrovačke obale, Konavala i magične Orsule, gdje će se uz najljepši zalazak na Jadranskoj obali i pogled na Dubrovnik napraviti velika panoramska fotografija. Ukoliko ste ljubitelj dobrih rock ritmova zasigurno ćete naći nešto za sebe uz vodeći rock and punk band Hladno pivo, uz koje će još nastupiti i legendarno Atomsko sklonište te rock miljenici dubrovačke publike – Atlantida.

Program počinje 11. kolovoza u kampu u Šišinim dubima, koji će biti će otvoren za sve posjetitelje. Uz piće dobrodošlice i rock glazbu DJ-a možete zauzeti svoje mjesto u kampu i uživati u druženju sve do zajedničkog odlaska na Orsulu koji se planira u 18 sati.

Čarobna Orsula otvorit će svoja vrata već od 17 sati svim posjetiteljima, a sam program zamišljen je kao druženje svih ljubitelja vozila na ‘dvije rote’. U sam suton slikati će se fotografija svih sudionika. Nakon zalaska sunca i fotografiranja, na Orsuli će se održati koncert Atomskog Skloništa, starih rockera iz Pule koje ne treba posebno predstavljati. Nakon koncerta u koloni zajednički povratak u Šišine dube.

Drugi dan, 12. kolvoza rezerviran je za moto igre koje počinju još u jutarnjim satima u Šišinom dubima, gdje se očekuje dolazak gostiju iz svih krajeva. U 15 sati kreće veliki defile. U odličnom rock and ride raspoloženju svi sudionici provest će se uz čarobnu dubrovačku obalu i dubrovačko zaleđe.

Defile je zamišljen u tri etape s pauzama te će proći kroz gotovo cijele Konavle u totalu oko 80 kilometara. Prava etapa kreće iz kampa Šišini dubi, nastavlja prema jugu rutom Pridvorje, Dubravka, Zastolje, Gruda, Pločice, Vitaljina te dolazi na najjužniju točku Hrvatske na Prevlaku. Na Prevlaci se planira pauza uz okrepu za sudionike defilea. Nakon pauze nastavak vožnje donjom bandom prema Cavtatu. Druga etapa nastavlja sa Prevlake za Molunat te preko Poljica, Radovčića, kroz Popoviće , Komaje i Močiće do Cavtata. U Cavtatu pauza za piće i razgledavanje. Nakon pauze kolona iz Cavtata kreće u smijeru Čilipa te se prolazi mimo club house moto kluba Dvije Rote i vraća se u kamp u Šišine dube.

Od 20.30 sati u iznimno bogatom večernjem programu sve posjetitelje očekuju nastupi čak tri benda. Konavoski bend Bjelouška zagrijati će atmosferu izvodeći rock hitove u vlastitom aranžmanu. Program se nastavlja nastupom dubrovačkog benda Atlantida koja djeluje od 1990. godine, izvode svoj autorski materijal naslonjen na čvrste ritmove i melodično pjevanje. Nakon Atlantide slijedi ni više manje Hladno pivo, koje će nakon više godina nastupiti u Dubrovniku na većem otvorenom prostoru, a sudeći po odazivu na prijašnje koncerte u Dubrovniku, ne sumnjamo da će napraviti pravu rock punk ride atmosferu.

Na dvije nog,e na dvije rote ili možda na četiri provezite se kroz čarobne dubrovačke krajolike i budite dio nezaboravne ljetne rock zabave.

Za sve one koji dođu 11. kolovoza na Orsulu ulaz je besplatan, za ostale koncerte su karte po festivalskim cijenama na prodajnim mjestima parka Orsule.

Bikerima ulaz besplatan kao i kampiranje u moto kampu.

Komentiraj