NACIONAL DONOSI TRANSKRIPT drame sa sjednice Hrvatskog generalskog zbora, na kojoj je Željko Glasnović pokušao isprovocirati pobunu 40 generala protiv Vlade. Njegove provokacije sasjekli su generali Kruljac i Lučić

Vaš feldmaršal Plenković upropaštava Hrvatsku. HDZ štiti kriminal i kriminalce, zemlja je opljačkana. Što ti Šeks hoćeš? Kreirao si te zakone i surađivao s tadašnjom vrhuškom. Ti si jedan običan udbaš, zašto si poderao radnu knjižicu? U njoj bi se trebalo vidjeti za koga si sve radio“, sažetak je salve prostačkih uvreda na račun premijera Andreja Plenkovića i Vladimira Šeksa, njegova utjecajnog političkog savjetnika, za koje se tvrdi da ih je u dahu izgovorio saborski zastupnik Željko Glasnović.

Više pročitajte u novom broju Nacionala, koji je od sad dostupan i digitalno na svim platformama, bilo kad i bilo gdje.

Komentiraj

IZVORBERISLAV JELINIĆ I ORHIDEA GAURA HODAK
Podijeli objavu
Prethodni članakMASTERS Dodig i Melo ostali u igri za polufinale
Sljedeći članakŠIBENIK Ugostitelji o porastu PDV-a – zaključke će donijeti na kongresu koncem mjeseca
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.