Od kada je Grad Zagreb doživio turistički bum, Mesničkom ulicom prolaze valovi turista na putu prema Gornjem gradu i Gričkom tunelu. Njima i mlađoj publici okrenuta je ponuda Waves Denim Bar & Restauranta na adresi Mesnička 6.

U raskošnom interijeru pronaći ćete lustere izrađene od čaša, vaze koje izgledaju kao iz priča u 1001 noći, stolove prekrivene sedefom, strop u koji su ugrađene bočice parfema, zidove prekrivene ručno izrađenom tapiserijom, ispisana imena svjetskih gradova-luka…

Waves je svoj naziv dobio zbog valova ljubavi, ‘waves of love’. Ljubavi prema jedrenju, moru, suncu, prijateljima, dobroj hrani i vinu te uživanju u malenom interijeru kapaciteta 30-tak restoranskih mjesta.

Na meniju su morske delicije i kontinentalni steakovi koju pripremaju dva mlada chef-a koristeći sezonski svježe namirnice. spremljene tako da uživate u svakom zalogaju. Tu su i jednostavni zalogaji kao što su home made burgeri i sendviči, ali i ponuda razne svijetske kuhinje, poput tajlandske, indijske, indonezijske, s kompletnim menijima od tri i više slijedova.

Rijetkost u gastro ponudi predstavljaju jednostavna jela za doručak, namijenjena turistima, dok zagrepčani dolaze na gablec ‘sa žlicom’.

Kroz tjedan Waves Denim Bar & Restaurant ima razne ‘after work’ programe i menije, kao i živu glazbu u večernjim satima…

Komentiraj