EKSKLUZIVNO Slunj 5. kolovoza 2017.

Tajna Plenkovićeva operacija – kako je Vlada platila preseljenje Thompsona iz Knina u Slunj

Plenkovićev ministar branitelja uživao u koncertu Marka Perkovića i slušao ustaške pozdrave

ČINJENICA DA JE HRVATSKA VLADA FINANCIRALA koncert Marka Perkovića Thompsona u Slunju koji je započeo ustaškim pozdravom ‘za dom spremni’, zbog čega su Thompsonovi nastupi zabranjeni diljem Europe, otvara pitanje licemjernosti Plenkovićeve europske politike

‘Gledajte ovu sliku, gledajte ovo! To je slika Hrvatske”, komentirao je ministar branitelja Tomo Medved ne skrivajući oduševljenje i ganutost atmosferom na koncertu Mate Bulića i Marka Perkovića Thompsona 5. kolovoza u Slunju, a jedan od njegovih najbližih suradnika dometnuo je: “Di to ima? Ko to more platit?”

Pročitajte članak u cijelosti na našem digitalnom izdanju.

Komentiraj

PREKOSaša Zinaja
Podijeli objavu
Prethodni članakVIDEO: PREGLEDAN VIŠE OD 450 TISUĆA PUTA Kako se boriti protiv poreza na nekretnine
Sljedeći članakZAHVALA FUTACSA “Siguran sam da će mi biti puno puno lakše jer imam novu obitelj – moj Klub i naše navijače”
Orhidea Gaura Hodak rođena je 20. svibnja 1974. u Zagrebu. Nakon završene srednje škole za upravu i pravosuđe, upisuje studij kontrole letenja, ali od njega ubrzo odustaje. Odlazi na godinu dana u London, a nakon povratka, zapošljava se u jednoj privatnoj tvrtci kao službenica. Krajem 90­ih sve se više zanima za politička događanja, upisuje studij politologije (uz rad) i odlučuje potpuno promijeniti karijeru. Novinarstvom se bavi od 2003., kada je počela raditi u gradskoj redakciji Jutarnjeg lista. Karijeru nastavlja u magazinu Story, gdje se bavila temama vezanim uz svijet kazališta, filma, glazbe i kulture. Zbog zanimanja za šire društveno­političke teme, 2007. godine prelazi u politički tjednik Nacional, gdje je obrađivala razne društvene fenomene i raspon tema od znanosti i medicine do kriminala i politike, što je često uključivalo dublje istraživanje. S grupom novinara 2011. prelazi u novoosnovani tjednik Aktual, ondje se fokusira uglavnom na teme iz unutarnje politike. Paralelno uz rad, završila je studij politologije na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i upisala diplomski studij iz područja međunarodnih odnosa. Od 2013. ima status slobodne novinarke. Autorica je knjige "Tuđman i Perković". Krajem 2014. priključuje se ekipi na čelu s Berislavom Jelinićem koja je nakon dvije i pol godine pauze ponovno pokrenula tjednik Nacional.