HRVATSKI PREMIJER I ŠEF HDZ-a putem kurira kontaktirao je s Tomislavom Sauchom prije no što je on svojim glasom presudio u izglasavanju povjerenja ministru financija Zdravku Mariću

Dva kurira hrvatskog premijera Andreja Plenkovića komunicirala su preko posrednika s Tomislavom Sauchom prije no što je on svojim glasom presudio u odluci o izglasavanju povjerenja ministru financija Zdravku Mariću. Informacije o tome do Nacionala najprije su došle iz dvaju izvora bliskih HDZ-u, a potom su detalje o angažmanu dvojice Plenkovićevih kurira, bez otkrivanja njihovih identiteta, za Nacional potvrdili i izvori bliski Sauchi.

Pročitajte članak u cijelosti na našem digitalnom izdanju.

Komentiraj

PREKOSAŠA ZINAJA I PIXSELL
Podijeli objavu
Prethodni članakFOTO: VIDEO: Sony BRAVIA A1 OLED 4K HDR televizori konačno stižu u Europu
Sljedeći članakTvrtka Bosch i dalje prijatelj mališanima iz SOS Dječjeg sela Lekenik
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.