Daniel Radcliffe slavu je dosegao još kao dječak, zahvaljujući glavnoj ulozi Harry Pottera u istoimenoj ekranizaciji romana J.K. Rowling. Česti je slučaj u Hollywoodu da slava sa sobom povlači i brojne poroke, a Radcliffe nije bio ništa drugačiji.

Harry Potter je postao sa deset godina, a kako je otkrio za Uproxx, nakon završetka snimanja 2011. godine, glumac je imao velikih problema s povratkom u stvarnost. “Bio sam Potter toliko dugo, a onda sam bio bačen u svijet gdje više nisam imao tu dosljednost. Znao sam da više neću viđati te ljude svake godine, a prijatelji neće biti uz mene”, priča Radcliffe.

Dodaje kako je bio prilično zabrinut koliko je neutješan bio nakon posljednjeg dana na setu. “Živio sam sam, i bio sam izbezumljen. Stvarno sam puno pio”, kaže Radcliffe. S alkoholom je počeo kako bi pokušao biti ‘normalan’ u javnosti, ali ubrzo je shvatio da je razvio ozbiljan problem. “Dosadio mi je taj osjećaj koji sam imao svakog jutra kad bi se probudio.”

26-godišnji Radliffe je trijezan više od dvije godine. Nakon Pottera, imali smo ga prilike gledati u filmovima poput ‘The Woman in Black’, ‘Kill Your Darlings’, ‘Horns’, ‘What If’ i ‘Trainwreck’, a trenutno radi na nekoliko filmova među kojima je i nastavak uspješnog ‘Now you See Me’.

Komentiraj