Dođite na besplatno predavanje Jasne Suhadolc ‘Digitalni sadržajni marketing = trend i prilika za poduzeća’ održat će se u četvrtak 12. svibnja u 17 sati.

Na predavanju u Kongresnom centru Forum (Radnička cesta 50, Zagreb) stručnjakinja za digitalni marketing i komunikaciju govorit će o načinima stvaranja sadržaja koje zanimaju kupce, razlici između tradicionalnog marketinga i novim trendovima privlačenja kupaca putem prosljeđivanja relevantnih informacija i stvaranja korisnih sadržaja, digitalnom marketingu i prilikama za poduzeće te primjerima uspješnih slučajeva korištenja digitalnog marketinga.

Suvremena tehnologija uzrokovala je nastanak novih medija te potpuno promijenila
način komuniciranja i poslovanja. Razgovori se više ne odvijaju samo s robnom markom ili organizacijom, već i među samim kupcima, što bitno mijenja narav marketinga, koji zahtjeva veću brzinu poduzeća. Kupci pak, u različitim fazama kupovnog puta, odnosno procesa odlučivanja, imaju različite potrebe, stoga je nužno da im se
obraćamo sa sadržajima koji ih u određenom trenutku zanimaju. Zato svaka tvrtka,
bilo mala ili velika, koja želi ostvariti uspjeh i kvalitetno komunicirati sa svojim
kupcima, mora koristiti moć digitalnog marketinga.

Jasna Suhadolc direktorica je agencije Virtua PR iz Slovenije i ima petnaest godina iskustva na području digitalnih odnosa s javnošću. Posljednjih nekoliko godina sekoncentrira prije svega na komuniciranje putem društvenih mreža te na internokomuniciranje uz pomoć učinkovitih intraneta. Godine 2007. je u izdavačkoj kući GV izašla njena knjiga ‘Nove prilike e-komuniciranja’. Često predaje o korištenju novih tehnologija u komuniciranju, piše članke te je članica različitih žirija. Članica je upravnog odbora slovenske sekcije IABC (International Association of Business Communicators) koja okuplja 16 tisuća poslovnih komunikatora iz više od 80 država. Članica je udruženja DMS, CEED, Manager i SmartAngels.

Očekujemo vas 12. svibnja, u 17.00 sati, u Kongresnom centru Forum, Radnička cesta 50!

Predavanje je besplatno, a broj mjesta je ograničen. Za sve sudionike predavanja obvezna je prijava na ovom linku.

Komentiraj