Zvijezda “Igre prijestolja” živio je u šatoru i krao hranu

Škotski glumac Rory McCann proslavio se ulogom Sandora Cleganea zvanog Pas u seriji „Igra prijestolja“. Osim toga, on je jedini glumac koji se pojavljuje u svih osam sezona ove ekstremno popularne serije. Međutim, prije no što je 2011. dobio ulogu u ovoj seriji, McCann je bio malo poznati glumac s ne baš zapaženim ulogama u tv serijama i filmovima. Zato je u posebnoj tv emisiji Game of Thrones Reunion Special priznao da je, dok nije dobio ulogu u „Igri prijestolja“, živio u šatoru.

„Živio sam u šatoru, doslovno u šatoru, i povremeno sam krao hranu“, rekao je McCann voditelju Conanu O’Brienu. „Na kraju sam dobio posao i sredio se da bi me iznenada vozili u lijepom autu na snimanje najveće i najbolje tv serije na svijetu. To samo pokazuje kako se uz nešto sreće život može promijeniti. Nevjerojatno“, rekao je McCann.

McCann je prije početka snimanja serije „Igra prijestolja“ živio na Islandu. Tamo je snimao film o Vikinzima u kojem je glumio i Gerard Butler, a kada je snimanje završilo, odlučio je ostati na Islandu. Očekivao je da će ga njegov agent nazvati i javiti mu da je dobio uloge u nekim filmovima ili serijama, ali kako se to nije zbilo, ostao je živjeti na Islandu 11 mjeseci. „Došla je zima, a lokalno stanovništvo mi je reklo kako sam ja jedini na cijelom otoku koji živi u šatoru pa su mi pomogli da se smjestim u kuću i dobijem posao tesara“, priznao je McCann.

Komentiraj