HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

Zbog prijetnje uhićen otac Davida Komšića

Ivo Komšić, otac Davida Komšića, koji je ovog tjedna osuđen na 0 godina zatvora zbog ubojstva Kristine Krupljan, uhićen je u srijedu poslijepodne u Zagrebu.

Komšić je jučer priveden na obavijesni razgovor u policiju, nakon što je, prema pisanju medija, pratio sutkinju Sanju Mazalin, koja je njegovog sina osudila na 30 gdina zatvora. Index piše kako se Komšić ispred zgrade suda ‘motao’ oko automobila sutkinje, zbog čega su djelatnici protueksplozijskog odjela policije pregledali su parkirane automobile.

Iako ga je nakon jučerašnjeg obavijesnog razgovora policija pustila na slobodu jer nisu pronašli obilježja kaznenog djela, Komšić je uhićen u srijedu poslijepodne, i to zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje.

Osim Komšića, uhićen je i njegov kum Vjekoslav Komšić, te još još jedna osoba. Prijetili su 47-godšišnjakiu, koji, kako piše Jutarnji list, ima neke neriješene odnose s Ivom Komšićem.

Sva trojica muškaraca bili su na obradi u jednoj zagrebačkoj policijskoj postaji, a tijekom četvrtka će biti prepraćeni pritvorskom nadzorniku.

Komentiraj