Zagrebačka policija uhvatila mladića, u ruksaku je imao 1,7 kilogram speeda

Screenshot/PUZ

Zagrebačka policija u nedjelju je izvijestila kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom, kod kojeg su policajci, prilikom redobite kontrole vozila i vozača u novom Zagrebu, pronašli i zaplijenili 1.693,7 grama amfetamina, 275,3 grama marihuane i 106,0 grama punila.

21-godišnjak je bio na suvozačevom mjestu prilikom kontrole vozila, a u njegovom crnom ruksaku pronađeno je 1685 grama amfetamina pakiranog u dva paketa. Policija ga je potom uhitila, te kasnije, temeljem naloga, pretražila stan kojim se koristio. Tamo su pronašli jiš 8,7 grama amfetamina pakiranog u pet vrećica, 275,3 grama marihuane spremljene odnosno pakirane u jednu staklenku i jedna vrećica sa 106,0 grama punila za povećanje mase.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 21-godišnjak nabavljao veće količine amfetamina koji je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu u kojem stanuje, te ga potom dalje neovlašteno prodavao konzumentima na području grada Zagreba, izvijestili su iz policije.

Protiv osumnjičenog je Općinskom državnom odvjetniku u Novom Zagrebu podnesena kaznena prijava zbog osnove sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, te je u zakonskom roku priveden pritvorskom nadzorniku.

Komentiraj