Zadarska policija sinoć je privela djelatnika fast food restorana, javlja Zadar News. Policija je izašla na intervenciju zbog dojave o preglasnoj glazbi u fast foodu.

UPDATE: Uhićena je i djelatnica fast fooda, ona i kolega prenoćit će u pritvoru – vjerovali ili ne. Više ovdje: http://www.zdnews.hr/upali-u-fast-food-odgurnuli-djelatnika-bacili-ga-na-pod-pa-ga-priveli-uz-uporabu-sile/Što će o svemu reći Ministarstvo Unutarnjih Poslova (MUP) ostaje za vidjeti.

Objavljuje ZADAR News u Utorak, 24. srpnja 2018.

Policajci su od djelatnika zatražili soobnuiskaznicu, a on im je rekao da će im osobnu dati kad avrši s narudžbom koju upravo sprema, a tada je jedan od policajaca djelatniku prišao sa strane pulta i rekao mu: “Ja ću te izvesti.” Drugi policajac potom je krenuo pomoći kolegi, te su ga zajedno izveli iz fast fooda, i prilično nasilno priveli. Bacili su ga na pod, savijajući mu ruku.

Tada je djelatnica koja je također radila za pultom prišla policajcima i kolegi pokušala pomoći, povlačeći ih za majicu i govoreći da ga puste i da će im dati osobnu. Kako Zadar News doznaje iz izvora bliskih istrazi, policajci su se vratili i po djelatnicu fast fooda, koja je privedena zbog ometanja rada policije, a ona i kolega proveli su noć u pritvoru.

Na upit portala Index zadarska se policija oglasila priopćenjem, koje Vam u nastavku donosimo u cijelosti:

“Policijski službenici su noćas oko 1 sat postupali po dojavi građana o preglasnoj glazbi u ugostiteljskom objektu na Obali kneza Branimira u Zadru, a kakvih dojava je u zadnje vrijeme veći broj.

Prilikom intervencije policijskih službenika jedan od uposlenika ugostiteljskog objekta se oglušio na zapovijed policajaca, a pri tom ih je i verbalno vrijeđao, nakon čega su nad njim uporabljena sredstva prisile.

U svim slučajevima kada policijski službenik uporabi sredstva prisile, pa tako i u ovom slučaju, donosi se ocjena zakonitosti i opravdanosti uporabe sredstava prisile, a koji postupak je u tijeku.

Nastavno na navedeni događaj dodajemo kako se u prostorijama policije nalaze dvije osobe starosti 23 i 21 godina te je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prisile prema službenoj osobi i prekršaja iz čl.17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Napominjemo kako je cijela obrada događaja još u tijeku”, navodi se u priopćenju.

Komentiraj