Marko Jurinec/PIXSELL

VULIĆ NAJAVIO DINAMO “Moramo dati sve od sebe, pa što nam Gospa sinjska da”

Trener Splita Zoran Vulić najavio je u petak derbi kola između Splitovaca i Dinama. ‘Crveni’ su trenutno vodeća momčad lige, s dva boda prenosti pred drugoplasiranim Dinamom. U prvih pet kola Split je upisao tri pobjede i dva remija, pri čemu su primili samo dva gola.

Vulić zna koliko je Dinamo jak i opasan, ali se i nada kako bi njegova momčad mogla ponoviti izdanje iz prošlosezonskog finala Hrvatskog kupa. “Volio bi da ova utakmica završi kao ona u finalu Kupa, samo bez penala. Nećemo se zavaravati, znamo snagu protivnika, oni su apsolutni favoriti, ali imamo mi svoje šanse. Maksimalno ćemo ih respektirati do početka utakmice, a kad utakmica počne, učinit ćemo sve da pobijedimo”, kazao je Vulić u najavi utakmice.

Odličan start na početku sezone Vulić je pripisao homogenoj ekipi koja prije nije postojala. Njegova je momčad mlada i potentna, a Vulić žali što od prvog dana nisu bili zajedno.

 

  • Trener ‘Crvenih’ rekao je kako je nepisano pravilo da ti gol da uvijek tvoj bivši igrač, odgovarajući na pitanje boji li se Roga. “Rog je opasan, ali imamo mi igrače koji ga znaju i mogu zaustaviti. Nismo baš ni mi za podcijeniti, imamo svoje mane i vrline, samo je bitno da do izražaja dođu te vrline. Ako tako bude, možemo očekivati pozitivan rezultat”, odgovara Vulić.

 

Ne misli kako je Dinamova obrana propusna, odgovor nalazi u tome da se možda nisu adekvatno odmorili. “Stanka je bila prekratka, umor je najviše ostavio traga na njihovim prezentacijama. Pripremali su se za Europu, šteta što su se baš prije naše utakmice stigli odmoriti”, kaže.

Za kraj je poručio da ako njegova momčad bude na pravom nivou, onda se i može nadati dobrom rezultatu. “Samo ne smijemo letjeti, nismo favoriti, ali držimo sudbinu u svojim rukama. Moramo dati sve od sebe u obrani i napadu, pa što nam Gospa sinjska da”, zaključuje Vulić.

Komentiraj