VINKOVCI: HNS i HSS potpisali predizborni koalicijski sporazum

Goran Ferbezar/PIXSELL

Koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore za Gradsko vijeće i Gradonačelnika grada Vinkovaca u subotu su u vinkovačkom hotelu Villa Lenije potpisali Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati i Hrvatska seljačka stranka uz zajedničku poruku kako im je cilj ulazak u drugi krug izbora za vinkovačkog gradonačelnika.

Ovaj grad treba promjeniti na način da Vinkovci postanu grad jednakih mogućnosti, a ne grad u kojem se uspjeti može jedino ako imate člansku iskaznicu vladajuće stranke ili pripadate nekoj od uglednijih obitelji, poručila je kandidatkinja koalicije HNS-HSS za gradonačelnicu Vinkovaca, predsjednica vinkovačkog HNS-a Mirna Krajina-Andričević.

Ocjenila je kako se Vinkovcima upravlja stihijski već dvadeset i pet godina, koliko je u tome gradu na vlasti HDZ, rekla da se zalaže uza izradu strategije razvoja grada i pozvala birače da daju glas koaliciji HNS-HSS.

Povjerenik HSS-a za grad Vinkovce Zdravko Kelić istaknuo je kako je veliki optimist glede uspjeha koalicije HNS-HSS na izborima za Gradsko vijeće i gradonačelnika, rekavši kako je uvjeren da će kandidatkinja za gradonačelnicu Mirna Krajina-Andričević ući u drugi krug izbora i pobijediti.

“Ovo je koalicija koja nudi nadu i budućnost i njome otvaramu novu stranicu u gradu na Bosutu”, kazao je Kelić.

Komentiraj