Angiolina Re-Sea Dance

VIDEO: Angiolina Re-Sea Dance u Gradu Opatiji slavi svoj prvi rođendan

Jedinstveni objekt Angiolina Re-Sea Dance u središtu Grada Opatije slavi svoj prvi rođendan u subotu (14. srpnja).

Angiolina je smještena na samoj plaži te uz istoimeni kultni opatijski park, a svojom modernom arhitekturom na dvije etaže nudi jedinstveni koncept u kojem su objedinjeni plaža, restoran, noćni klub kao i predivna terasa s koje se pruža pogled na Kvarner te ostali sadržaji i ponuda koju čine Gentleman Barber Shop, Tattoo studio te poznati Diesel pop-up dućan.

Proteklu godinu, od samog otvaranja objekta, obilježila su brojna gostovanja renomiranih klupskih urbanih izvođača, kao i koncerti eminentnih glazbenika. Na rođendanskoj proslavi očekuje vas bogati klupski program uz live nastup senzacionalne Kristie Cle iz Slovenije, tu je i bubnjar iz Hrvatske s internacionalnom karijerom, Saša Maček sa svojom klupskom izvedbom. Uz pregršt ostalih iznenađenja, najavljujemo i dolazak tvorca svjetski poznatog hita iz Los Angelesa čiji će identitet moći otkriti samo oni koji će svojim dolaskom uveličati proslavu.

Osim glazbenih nastupa, goste očekuje i plesni nastup grupe Elite Dance, a da biste se ugodno smjestili pobrinut će se prekrasni Angiolinine hostese.

Program započinje dočekom na terasi Angioline od 21 sat, a nastavlja se u prostoru noćnog kluba u 23 sata.

Komentiraj