IZNUDA: Uz teško pretučenog Lučića bio i pripadnik ATJ Lučko koji je pobjegao?

Slučaj navodnog ucjenjivača Leona Lučića, bivšeg policijskog inspektora i glumca u RTL-ovoj seriji Krim tim 2 koji je prije šest dana teško ozlijeđen u sukobu sa svojom žrtvom, mogao bi se, osim u blamažu, pretvoriti i u ozbiljnu policijsku aferu, piše Index.

Poduzetnika od kojeg je Lučić navodno tražio 100 tisuća eura da ga izvuče iz tajne policijske istrage policija je pustila da sam ode na primopredaju novca naprasno prekinuvši akciju malo prije nego što se trebao sastati s ucjenjivačima. Oni su poduzetnika i njegovog prijatelja napali udarajući ih pištoljem pri čemu su jednom slomili ključnu kost, a drugi je zadobio potres mozga. Usprkos tome, poduzetnik, koji trenira borilačke vještine, i njegov prijatelj, bivši MMA borac, uspjeli su se obraniti te je Lučić teško ozlijeđen, a njegov kompanjon je pobjegao.

Index iz dva pouzdana izvora doznaje da je taj koji je pobjegao navodno aktivni pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko.

“Aktivni je specijalac, prije par godina je izvan službe sudjelovao u jednom incidentu na obali. Navodno je redario u fušu”, rekao je Indexov izvor dobro upućen u ovaj slučaj.

Komentiraj