Pixabay

Svećenik u skupom Mercedesu: ‘Zar ga vi ne bi kupili da možete?’

Slavonski svećenik don Andrija Vrbanić iz Ivanovca kraj Osijeka kupio je luksuzni Mercedes E klase od 400 tisuća kuna. “Kupio sam auto, ali to može biti moja privatna stvar, pretpostavljam”, rekao je Vrbanić za portal Index dodajući kako je Mercedes kojeg je kupio polovan, star jednu godinu.

Naglasio je kako su mu Mercedes kupili njegovi župljani, a na pitanje zašto odgovorio je da ga vjerojatno vole. “Pola tog auta su 24sata i Glas Slavonije. Dakle, to je bilo na sudu, to je riješeno i ja sam od njih dobio solidno novaca, tako da sam sebi mogao priuštiti ovaj auto”, objasnio je referirajući se na odštetu koju je dobio prije nekoliko godina nakon što je tužio spomenuta dva medija.

Na pitanje postoje li u njegovoj župi i potrebitiji građani, kojima bi novac potrošen na Mercedes dobro došao, Vrbanić kaže da ima. “Hoćete li potražiti župljane kojima sam ja isposuđivao pa se nikad više nisu vratili?”, upitao je.

“Da ste vi u mogućnosti, bi li ga vi sebi kupili?”, upitao je novinare Indexa svećenik, koji je inače i pjevač u muškom tamburaškom sastavu po imenu – Baje.

Komentiraj