Škoro o Penavi: “Svatko tko je ostao s tom ekipom ili im se pridružuje, isti je kao i oni”

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava u utorak je potvrdio svoju kandidaturu za predsjednika Domovinskog pokreta, jedan dan nakon što je i službeno postao članom stranke. Penavinu odluku na društvenoj mreži Facebook komentirao je Miroslav Škoro, osnivač Domovinskog pokreta i bivši predsjednik te stranke.

Penava je, podsjetimo, na konferenciji za novinare u utorak rekao da se sa Škorom nije čuo od prije izbora, a Škoro je sada poručio da ne želi imati posla ni s kim tko pristaje biti ‘marioneta ekipe iz njegove bivše stranke’.

Ivan Penava potvrdio nagađanja: Kandidirat ću se za predsjednika Domovinskog pokreta

“S obzirom na činjenicu da me puno novinara i prijatelja zvalo da komentiram ulazak Ivana Penave u Domovinski pokret, evo ću to i učiniti u ovaj kasni sat, jednom istinitom pričom iz djetinjstva mog pokojnog oca Ivana. On je, tako kažu, prohodao kao dijete od skoro četiri godine. Tad je već znao i pričati pa je rekao svojoj materi: ‘Nu, majko, ja ‘odam!’, a ona mu je odgovorila: ‘Neka, moj Ivane, moga’ si i prije’.

Međutim, nakon svih laži, fotomontaža i mjenjanja brava koju je v.d.-ekipa upriličila nakon moje ostavke, napadajući pri tom obitelj i mene, poručujem slijedeće: Svatko tko je ostao s tom ekipom ili im se pridružuje i pristaje biti njihova marioneta, isti je kao i oni. S takvima ne želim imati posla i dok su s njima, nemaju me pravo zvati prijateljem. Svoju budućnost graditi ću kao i do sad, kročeći putem na kojem nema ni jednog drugog interesa, osim interesa običnog čovjeka”, napisao je Škoro.

 

Komentiraj