Selena Gomez kreirala novi okus sladoleda

 

Nakon što je s K-pop grupom Blackpink surađivala na singlu ‘Ice Cream’, Selena Gomez udružila se s tvrtkom Serendipity i kreirala novi okus sladoleda – ‘Cookies&Cream Remix’. Riječ je o ružičastom sladoledu od vanilije, komadićima kolačića i kremom, piše Variety.

“To je raj, a svaki zalogaj je ukusan”, rekla je Selena Gomez u najavnom videu. Također, najavila je da će postati investitor u Serendipityju 3, resoranu i brendu koji je popularizirao smrznutu toplu čokoladu.

Serendipity 3 nalazi se na Upper East Sideu u New Yorku. Otvoren je 1954. godine, a u njega su redovito zalazili Marilyn Monroe, Andy Warhol i Jacqueline Kennedy. Ovaj restoran ima i podružnice na Floridi i u Tokiju.

Serija sladoleda Serendipity pokrenuta je u veljači 2019. godine, a u američkim supermarketima moglo se pronaći sedam okusa, uključujući njihovu toplu čokoladu, jagodu, banana split i rođendansku tortu.

Selena Gomez nedavno je premijerno predstavila svoj novi kulinarski show ‘Selena + Chef’ na kanalu HBO Max. Uskoro ćemo je moći gledati i u komediji ‘Only Murders in the Building’ sa Steveom Martinom i Martinom Shortom na servisu Hulu.

Komentiraj