Sada i Henry Cavill, poznat kao Superman, želi ulogu Jamesa Bonda

Henry Cavill vjerojatno je najpoznatiji po ulozi Supermana kojeg je glumio u filmovima „Superman: Čovjek od čelika“ iz 2013.,  „Batman v Superman: Zora pravednika“ iz 2016. i „Liga pravde“ iz 2017. Međutim, manje je poznato da je Cavill, kada je imao 22 godine, došao na audiciju za ulogu James Bonda u filmu „Casino Royal“. Ulogu je tada dobio Daniel Craig a Cavill je odbijen jer je, prema riječima redatelja Martina Campbella, izgledao malo debeljuškasto. Cavill je prije nekoliko dana dao intervju za magazin GQ u povodu novog filma „Enola Holmes” gdje je upitan bi li želio ulogu Jamesa Bonda sada, kada je objavljeno da ga Daniel Craig više neće glumiti. On je odgovorio potvrdno.

Henry Cavill, sigurni smo, više nije debeljuškast, što je pokazao i ulogom u filmu „Nemoguća misija: Raspad sistema“. A što se tiče uloge Jamesa Bonda, odgovorio je  “Ako su producenti Barbara Broccoli i Michael G. Wilson zainteresirani, ja bih odmah iskoristio tu priliku. U ovoj fazi sve je moguće. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Ali, da, volio bih glumiti Bonda. To bi bilo jako, jako uzbudljivo“, izjavio je Cavill za magazin GQ.

U filmu „Enola Holmes“ koji se prikazuje na streaming platformi Netflix, Cavill glumi slavnog detektiva Sherlocka Holmesa. Međutim, u ovom filmu, u središtu zbivanja je Sherlockova mlađa sestra Enola koju glumi Millie Bobby Brown, zvijezda serije „Stranger Things“. Enola Holmes, pametna kao i njezin brat, u potrazi je za svojom majkom (Helena Bonham Carter) ali ta će je potraga odvesti u čudnom smjeru.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner