ALEKSANDAR NOVAK, ruski ministar energetike, nedavno se na visokoj političkoj razini u Hrvatskoj raspitivao o razlozima kašnjenja prenamjene produktovoda u plinovod prema rafineriji u Bosanskom Brodu jer su do njih došle vijesti da će Čermakovu Croduxu za to trebati još tri godine

I van Čermak, poznati hrvatski poduzetnik i ratni general, zaintrigirao je nedavno ruski državni vrh zbog jedne nerazjašnjene situacije koja bi ponovo mogla dospjeti u središte pozornosti hrvatske javnosti. Aleksandar Novak, ruski ministar energetike, nedavno se na visokoj političkoj razini u Hrvatskoj raspitivao o razlozima kašnjenja prenamjene produktovoda u plinovod prema rafineriji u Bosanskom Brodu.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
IZVORBerislav Jelinić i Orhidea Gaura Hodak
Podijeli objavu
Prethodni članakFOTO/VIDEO: Najmanje 35 mrtvih, traže se preživjeli pod ruševinama
Sljedeći članakDo kraja tjedna zadržat će se nestabilno vrijeme
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.